Švajcarsko istraživanje i garancija kvaliteta

Švajcarska je poznata po strogim zdravstvenim i standardima kvaliteta. Tokom godina, intenzivno proučavanje i razvoj biotehnologije uvrstilo je švajcarske proizvode u kategoriju izvanrednog kvaliteta i pouzdanosti. Proizvodi sa oznakom „Napravljeno u Švajcarskoj“ predstavljaju simbol garancije kvaliteta za potrošače širom sveta.

 

Celergen predstavlja suplement koji je u potpunosti u skladu sa strogim međunarodnim standardom Dobre Proizvođačke Prakse, EU sertifikatom i TQM. Klinički je ispitan na BioHC, jednim od najvećih i najsofisticiranijih centara za klinička istraživanja u Evropi, koji se nalazi u Pesaku u Francuskoj pod uslovima GLP-a (Dobre Laboratorijske prakse). Bio-HC okuplja stručnjake među kojima su lekari, farmaceuti, dermatolozi, alergolozi, biohemičari i bakteriolozi.

 

Tokom godina, intenzivno proučavanje i razvoj biotehnologije uvrstilo je švajcarske proizvode u kategoriju izvanrednog kvaliteta i pouzdanosti.

CELERGEN

Celergen nije lek već gastrorezistentni dodatak ishrani koji je odobrila Švajcarska kancelarija za javno zdravlje (Swiss Federal Office of Public Health).

 

Celergen se proizvodi u skladu sa rigoroznim farmaceutskim standardima. Garantovano ne sadrži toksine, zagađivače kao ni nižerazredne sastojke. Celergen je dobijen metodom ekstrakcije materije riba iz morskih dubina koju sprovode biomolekuralni stručnjaci kako bi obezbedili njihov kvalitet i integritet molekula. Biotehnološke kapsule su u potpunosti ispitane, kreirane i proizvedene u Švajcarskoj. Ekskluzivni ĆELIJSKI KOMPLEKS BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORSKIH DUBINA ostaje BILOŠKI aktivan kako bi očuvao biološke supstance koje su dragocene za ljudski organizam.

 

Celergen kapsule prolaze kroz stomak i razlažu se u tankom crevu gde organizam u potpunosti apsorbuje aktivne sastojke. Ovo sprečava razaranje aktivnih peptida i na taj način omogućava maksimalnu apsorpciju terapeutskih ćelijskih elemenata u telu.

Screenshot_5
Rezultati nezavisnih kliničkih ispitivanja Celergena

Brojne nezavisne kliničke studije koje su sprovedene u Francuskoj i Švajcarskoj pokazale su odlično terapeutsko dejstvo ĆELIJSKOG KOMPLEKSA BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORSKIH DUBINA i njegovu veliku ulogu u mehanizmu zaštite i obnove ćelija i tkiva. Kod većine ispitanika zabeleženo je smanjenje fizičkog umora, poboljšanje životne snage i značajno bolji oporavak tokom i nakon vežbanja.

Večernji umor Umor nakon buđenja Otežana koncentracija Poremećaj sna Poremećaj apetita

 

Istraživan i razvijen od strane prestižnih švajcarskih, francuskih i nemačkih anti aging eksperata, ćelijskih terapeuta, gerontologa, bioetehnoloških hemičara, naučnika i farmaceutskih profesionalaca Celergen je snažan, višenamenski sistem ćelijske terapije koji pomaže u izgradnji i prevenciji, obnovi i saniranju vašeg tela bez obzira na godine.

graf1
Efikasnost ĆELIJSKOG KOMPLEKSA BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORSKIH DUBINA

U otvorenom kliničkom ispitivanju aktivnih sastojaka ĆELIJSKOG KOMPLEKSA BIOLOŠKE DNK RIBE IZ MORSKIH DUBINA evidentno je drastično slabljenje fizičkih i psihičkih simptoma umora.

graf2

Dejstvo ĆELIJSKOG KOMPLEKSA BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORSKIH DUBINA na fizičke simptome (688 ispitanika prosečne starosti 44 godine) nakon 15 dana (dnevna doza ĆELIJSKOG KOMPLEKSA BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORSKIH DUBINA 0,8 mg na dan)

Unutrašnja lepota vidljiva spolja

Izvanredni kozmetički rezultati PEPTID E KOLAGENA nakon samo 4 nedelje upotrebe:

Izvanredni rezultati:

Kod 71% zabeleženo poboljšanje izgleda linija i bora

Kod 57% zabeleženo poboljšanje otpornosti i elastičnosti kože

*Kod D84, koža je izlagana hladnim temperaturama što objašnjava slabiji učinak protiv bora u ovom periodu. Rezultati naglašavaju zaštitno dejstvo PEPTID E KOLAGENA od oštrih zimskih uslova.

graf31